Reserveer : FleXL werkplek of vergaderruimte in Business Centre ZienXL
ZienXL met inspirerende showrooms, volledig ingerichte flexibele kantoren, gezellige Business Lounges en sfeervolle vergaderruimten en flexibele werkplekken vanaf Eur 10,00 per dag vanaf een FleXL Instap abonnement! BOEKINGSFORMULIER: vergaderruimte/werkplek optie: LUNCH !

FleXL Werkplekken

FleXL is flexwerken voor kenniswerkers: werkplekken in deeltijd, flexibele gemeubilieerde kantoren in een inspirerende en professionele omgeving in de regio Alkmaar : Reserveer nu FleXL werkplek of FleXL Office!

FleXL Voor Wie?

FleXL hecht veel waarde aan samenwerken tussen Kennis-werkers, ondernemingen en organisaties zodat er een waardenetwerk ontstaat. In de sfeervolle Business Lounges is volop gelegenheid om met elkaar of met relaties af te spreken.

Lunchen & Vergaderen

FleXL biedt je de mogelijkheid een heerlijke lunch te gebruiken tijdens het flexwerken of tijdens je vergadering in de regio Alkmaar. Het Westfriese gebouw ZienXL is zeer goed bereikbaar aan de kruising N241/ N242.

Gratis Services

FleXL is een Business Centre met een inspirerende showroom, volledig ingerichte flexibele kantoren, open werkplekken, gezellige Business Lounges en sfeervolle vergaderruimten en heel veel van gratis diensten !

FleXL Workshops

FleXL organiseert tal van Workshops op maat, waar je lekker zelf aan de slag gaat en Events om je kennis te vergroten : Het Nieuwe Werken, Imago & Styling, Kookworkshops,  Persoonlijke Groei, Sport & Spel voor diverse netwerk- of vriendenclubs of bedrijfs-verenigingen gecombineerd met lekkere hapjes.

2013 Workshop WordPress in 1 dag door Wendy Beers

geplaatst op: 06-03-2013

Bij ZienXL leer je in één dag een goede website realiseren voor jouw onderneming. Met het gebruikersvriendelijke WordPress (CMS systeem) realiseer je snel, be...

Dress to Impress workshop Nieuws

geplaatst op: 08-01-2013

  Workshop "Word je eigen Stylist" Weer een erg gezellig middag met de dames gehad!! Veel gelachen en gegeten maar vooral veel geleerd! Hoe belangrij...

Femm2Business

geplaatst op: 25-09-2012

Donderdag avond 20 september organiseerde Femm2Business een informatie avond over Het Nieuwe Werken. Na een rondleiding in het gebouw ZienXL en een lekker kopje koffie introd...