FleXL Strip: professionele uitstraling, meer omzet!

Eén dag in een inspirerende en professionele omgeving flexwerken dichtbij huis in de regio Alkmaar?
Jouw onderneming wordt zichtbaar in het karakteristiek, inspirerende pand ZienXL. Uiteraard kost ruimten huren geld, maar de representatieve uitstraling van het gebouw ZienXL overtuigt ,potentiële,klanten makkelijker een keuze te maken voor jouw specifieke product of dienst. Na professionele ontvangst door de vriendelijke receptie en verkoopgesprek in een sfeervolle Business Lounge is een deal vaak een feit.

FleXL Netwerkclub & Zichtbaar zijn

In het gebouw ZienXL worden themadagen en events gehouden. Als FleXL flexwerker kun je hier je business netwerk uitnodigen en kennismaken met de business netwerken van de reeds aangesloten FleXL ondernemers. Door naamborden is uw onderneming buiten en in het gebouw ZienXL goed zichtbaar voor alle potentiële klanten.

FleXL Business Lounges zijn perfect geschikt voor workshops: cursus WordPress in één dag, sociale media voor het vergroten van omzet, digitale fotografie maar ook echte styling en imago workshops:
Dress for Success, persoonlijke kleuranalyse met kleurenpaspoort en misschien straks ook jouw workshop.......... . Reserveer een workshopruimte en profiteer van gratis koffie & thee voor je cursisten.

FleXL Business Lounges zijn eveneens perfect geschikt voor projectteams die regelmatig willen vergaderen op een goed bereikbare plek met voldoende parkeergelegenheid. Businee Lounges zijn juist open en gesloten, uitgerust met inspirerend vergadermeubilair voor de juiste setting. Koffie en thee wordt gebracht. 

FleXL werkplekken zijn modern en uitgerust met een snelle draadloze internetverbinding en leveren veel tijdswinst op voor kenniswerkers die wonen in de Kop van Noord-Holland en het reizen en de files van de Randstad moe zijn. Lekker één dag in de week dichtbij huis werken, klanten of leveranciers ontvangen in één van de inspirerende Business Lounges en genieten van lekkere koffie en een gezonde lunch. Reserveer een werkplek in de FleXL zône en betaal met een FleXL strip!

Kortom, kom achter je keukentafel vandaan, vergroot je  business netwerk door gebruik te maken van de professionele uitstraling van het ZienXL gebouw, neem deel aan de workshops om je kennins te vergroten! Ontmoet en spreek inspirerende mensen. Informeer naar de mogelijkheden en bel 072 7600015 of mail naar info@flexl.nl! 

 

 

Succes van Kenniswerkers is afhankelijk van goed netwerk!

BOEKINGSFORMULIER: werkplek of vergaderruimte

OPTIE: heerlijke lunch!

 • Tarieven:
  FleXL Strip FleXL zône,
  10 strips, € 225,- ex BTW,
  1 werkdag per strip
 • FleXL Strip Workshop ruimten
  5 strips € 325,- ex BTW
  1 werkdag, koffie & thee gratis
  voor 20 deelnemers
 • FleXL Strip Workshopruimten-vergaderruimten
  Weekend & 's avonds 2 strips

   

Faciliteiten

Het laatste nieuws

2013 Workshop WordPress in 1 dag door Wendy Beers

geplaatst op: 06-03-2013

Bij ZienXL leer je in één dag een goede website realiseren

Dress to Impress workshop Nieuws

geplaatst op: 08-01-2013

  Workshop "Word je eigen Stylist" Weer een erg ge

Femm2Business

geplaatst op: 25-09-2012

Donderdag avond 20 september organiseerde Femm2Business een informati